Abdulgani DEMİRTOSUN - Okul Müdürü

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği mezunuyum.Ahmet Yesevi Üniversitesi iktisadi idari biimler  fakütesi, Kamu yönetimi bölmünde yüksek lisansımı yaptım.Güzel ülkemin pek çok il ve içesinde görev yaptım. 1996 yılından beri İzmir ilinde görev yapmaktayım.2000 yılında okul müdürlğü yazılı sınavını kazanarak Torbalı yeniköy iköğretim okulunda okul müdürü olarak göreve başladım burada  7 yıl görev yaptım.2009 yılı yönetmelik değişikiği gereği tekrar okul müdürlüğü yazılı sınavına girerek  Gaziemir Yahya Kemal Beyatlı ilköğretim okuluna okul müdür olarak atandım 9 yıl görev yaptım.Görev süremin dolması nedeniyle Seferihisar Yeni Orhanlı ilkokuluna atandım.Buradaki görev süremin dolması nedeniyle 8 ağustos 2023 tarihinde Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna atandım. Yönetici olarak örev yaptığım okularda Ulusal ve uluslar arası pekçok projede görev aldım.